Heeft u het al gehoord?

 In Nieuws

Heeft u het al gehoord?
Sinds 1 juni heeft SPROX media zich gevestigd in De Ondernemersfactory in Winschoten.

 

Wat is De Ondernemersfactory?
De Ondernemersfactory is een plek waar (startende) ondernemers en bedrijven zich kunnen vestigen. Doordat het een plek is waar meerdere ondernemers te vinden zijn, ontstaat er interactie. Deze interactie geeft de ondernemer mogelijkheid tot het vergroten van zijn/haar netwerk en kennis. Daarnaast is er begeleiding en ondersteuning van de Advisorgroep. Voor meer informatie kijk op: www.deondernemersfactory.nl

 

Prachtige plek
De locatie van De Ondernemersfactory is een prachtige plek aan de Beertsterstraat 42 in het centrum van Winschoten. Het is een locatie die uitstekend te bereiken is, met voldoende parkeergelegenheid. Het pand is ingericht tot een mooie werkruimte, waar ieder voor zichzelf aan de slag kan gaan.

 

U bent van harte welkom
We zijn natuurlijk erg blij met deze nieuwe plek. Hier komt SPROX Media tot verdere bloei en groei. Door te werken vanuit deze nieuwe werkplek kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. In De Ondernemersfactory ontvangen wij u dan ook van harte en staan wij u graag te woord. Er staat altijd een kopje koffie of thee klaar. In één van de gespreksruimtes kan er in alle rust en beslotenheid een gesprek worden gevoerd.

 

Tekst en Foto
Heeft u geen tijd om uw eigen teksten te schrijven? Of misschien heeft u moeite met het schrijven van teksten? Wij zijn er om u te helpen. SPROX Media schrijft o.a. teksten voor websites, brochures, persberichten, advertorials en redactionele artikelen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor fotografie. Met foto’s kunt u veel bereiken. Teksten worden versterkt met sprekende foto’s. Soms zeggen juist alleen beelden meer dan woorden. Gebruik foto’s op uw website en andere reclame-uitingen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Foto’s van SPROX Media zijn vrij van rechten te gebruiken.

 

Krachtige middelen
Tekst en foto zijn krachtige middelen om aandacht op nieuws te vestigen. Nieuwe projecten te laten zien. Mensen meer te betrekken bij uw onderneming. Informeer eens naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 06-55936779 of stuur een e-mail naar: info@sproxmedia.nl

error: Content is protected !!