Black Friday komt naar Nederland!

 In Blog, Nieuws

Zoals Halloween zijn intrede steeds meer heeft gemaakt in Nederland, zo is het nu de beurt aan Black Friday. Een Amerikaanse traditie waar veel ondernemers in ons land handig op inspelen.

Wat is het?
Black Friday is een dag waar enorme super mega deals je om je oren vliegen. Steeds meer winkeliers in Nederland maken hier dankbaar gebruik van. In Amerika geeft deze knotsgekke koopjesdag uitzonderlijke taferelen. Het is alsof mensen naar een optreden gaan van een wereldberoemde popster. Ze hebben er dan ook veel voor over om die super-deals binnen te halen. Neem bijvoorbeeld het vinden van een parkeerplek. Om zeker van een parkeerplek te zijn tijdens Black Friday, zetten Amerikanen hun auto minstens een week van te voren zo dicht mogelijk in de buurt van de winkel waar hun oog op is gevallen. Daar waar die ongelofelijke te gekke aanbieding is die ze willen scoren. Heb je een parkeerplek gevonden? Dan wordt de auto ook niet eerder weggehaald, totdat de buit binnen is. Doe je dat wel, dan ben je er zeker van dat je plekje weg is. Dan is het nog maar de vraag of je nog weer een geschikte plek voor je auto kunt vinden. Wil je op de dag zelf op plaats van bestemming komen? Dan is dat een hele uitdaging. Door de enorme verkeersdrukte loopt het verkeer bijna altijd vast. Naast tactisch denken en een goede voorbereiding is het mooi meegenomen dat jij je geduld kunt bewaren. Want reken maar dat je echt wel een tijd in de rij staat voordat je bij de kassa aankomt. Ook is het van groot belang dat je om kunt gaan teleurstellingen. Het is niet gezegd dat jij met het gewenste artikel weer naar buiten loopt.

Nederland
Of wij in Nederland deze taferelen ook zullen gaan zien? De kans is natuurlijk altijd aanwezig. Toch is het heel waarschijnlijk dat de Black Friday gekte hier wel mee gaat vallen. Nog wel. Dankzij o.a. Media Markt, BCC en Bol.com is Black Friday in Nederland neergestreken en krijgt zo meer bekendheid. Ook kleine winkeliers spelen er steeds meer op in. Het ziet er nog niet naar uit dat er bij ons lange rijen te verwachten zijn bij de kassa’s. De uitverkoop vindt in Nederland grotendeels online plaats.

Wanneer?
Wil jij dit jaar wel eens zien wat voor voordeel jij uit Black Friday kunt halen? Verzeker je er dan van dat jij het dit jaar niet mist. Markeer vrijdag 23 november in je agenda. Doe je huiswerk zodat je weet waar je moet zijn om van aanbiedingen te profiteren. Kijk eventueel op www.blackfridaynederland.nl. Misschien laat jij je ook wel verleiden door de vele super mega deals en gun jij jezelf wat extra luxe.

 

Black Friday komt eraan SPROX Media Ivonne Sprok

Tekst en Foto: Ivonne Sprok | SPROX Media

error: Content is protected !!
stichting Welmobiel website online - promotie noord - SPROX Media | Betaalbare vervoerservice die de zelfredzaamheid van ouderen vergroot. Tekstschrijver Groningen Storytelling Groningen Ivonne SprokVesting Bourtange zoek jou | Promotie Noord